Bağış Yöntemleri

Online Kredi Kartı İle Bağış:

Kredi kartınızı kullanarak güvenli bir şekilde Online Bağış Sistemi aracılığıyla vakfımıza bağış yapabilirsiniz. Online bağış yapmak için Buraya tıklayabilirsiniz.

Banka Yoluyla Nakit Bağış:

Vakfımızın banka hesaplarından herhangi birini kullanarak bağış yapabilirsiniz. Banka hesap numaralarımıza ulaşmak için Buraya tıklayabilirsiniz.

Vekaleten Kurban Bağışı:

Vekâleten kurban bağışı faaliyeti; Modern tesislerde, hijyenik koşullarda, her kesimhanede görevlendirilen vakıf personeli huzurunda, veteriner denetiminde, dini vasıflara uygun kurbanlıklar seçilerek yapılmaktadır. Kesilen kurbanların bir bölümü kesim bölgelerindeki şehit ve gazi ailelerine dağıtılmakta, bir bölümü de ekonomik olarak değerlendirilerek yardım planına dahil şehit yakınları ve gazilerimiz ile çocuklarına yardım için kullanılmaktadır. Vekaleten kurban bağışlarınızı, Banka Havalesi veya Online Kredi Kartı ile yapabilirsiniz. Bağış sonrasında sizinle iletişime geçilerek detaylı bilgi verilecektir.

Aynî Yardım:

İhtiyaç sahibi gazi veya şehit aileleri için düzenlediğimiz projelerimizde kullanılmak üzere ev mobilyası, beyaz eşya, yetişkin-çocuk giysileri vb. bir ailenin veya bireyin ihtiyaç duyacağı her türlü aynî yardımlarınızı vakfımıza ulaştırabilirsiniz. Vakfımız ikinci el eşya almamaktadır, yalnızca hiç kullanılmamış yardımları kabul etmektedir. Detaylı bilgi için Buraya tıklayabilir ve bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Türkiye Gaziler ve Şehit Aileleri Vakfı, 17.11.1999 tarih ve 99-13698 sayılı Bakanlar Kurulu kararı ile "Kamu Yararına Çalışan Vakıf" statüsüne alınmıştır. Vakfımıza yapılan bağışlar vergi muafiyetine tabidir.